BEMUTATKOZÓ

Szalóczy Döme László vagyok az OnlineSikeresLeszek tanfolyami csomagok kitalálója és a vállalkozás alapítója. Végzettségemet tekintve okleveles gépészmérnök vagyok és mérnök üzletkötőként dolgozom. Karrierem során rengetegszer kellett megkeresnem cégeket egy termék vagy műszaki megoldás értékesítésével.  A munkámat eleinte hideg hívásokkal kezdtem, amit nem éreztem hatékonynak, 100 hívásból 1 cégvezető volt hajlandó szóba állni velem. Éreztem, hogy ezen változtatnom kell. Elkezdtem az online megjelenésemet építeni és érdekes weboldalakat készíteni az általam forgalmazott termékekhez. Ezeket az oldalakat meghirdettem a Social Mediában. Így értem el azt, hogy nem én kerestem az ügyfeleket, hanem az ügyfelek kerestek engem.   

Egy olyan felületen akartam dolgozni, ahol nem kell programozói tudás, HTML kódolás vagy informatikai szaktudás. Rengeteg weboldal szerkesztővel próbálkoztam, mielőtt rátaláltam az igazira.   

Blogger's Desk

Gondoltad volna, hogy Te is képes vagy pár nap alatt egy egyszerű, könnyű és színvonalas weboldalt összedobni? Az OnlineSikeresLeszek tanfolyami csomagok segítségével ezt megtanulhatod. Így nem kell hónapokat várnod egy marketing kampányra, vagy egy egyszerű weboldal frissítésre.

 

Eleged van abból, hogy elévült a weboldalad?

 

A céged már rengeteg dolgot letett az asztalra és ezt nem tudod gyorsan és színvonalasan megosztani az emberekkel? 

Az OnlineSikeresLeszekkel olyan módszert tanulhatsz, amivel színvonalas weboldalakat készíthetsz, könnyen, gyorsan és programozói tudás nélkül. Ráadásul megtanítom, hogyan népszerűsítsd az oldalad a Social Mediában! 

Vedd kezedbe a vállalkozásod jövőjét és szerezz új ügyfeleket a mai modern technika segítségével! 

A vállalkozásod jövője a Te kezedben van! Ráadásul ma az internet világában sokkal könnyebb az emberekkel megosztani egy vállalkozás sikereit, mint 10-20 évvel ezelőtt. Használd ezt ki Te is és jelentkezz az általam hirdetett csomagok egyikére! 

Szívesen látlak az OnlineSikeresLeszek csapatában! 

 

Szalóczy Döme László