AJÁNLATOK

Business Conference
START KURZUS

A START Kurzus egy olyan tanfolyam, ami egy komplex tudást ad egy vállalkozás marketing stratégiájához a weboldal készítéstől az online hirdetésekig. Készítsd el vállalkozásod korszerű weboldalát! Tanuld meg, hogyan kell igényes landing oldalakat készíteni és azt hogyan kell népszerűsíteni! 

Online Workshop
START KURZUS - HOME OFFICE

A START Kurzus HOME OFFICE tanfolyamok otthon végezhetők. Ebben a tanfolyamban a START Kurzus tananyagát egy megadott időpontban online tanítom. Készítsd el vállalkozásod korszerű weboldalát! Tanuld meg, hogyan kell igényes landing oldalakat készíteni és azt hogyan kell népszerűsíteni! 

Meeting Room
BUSINESS KURZUS

Ezt a kurzust nagyvállalatok cégvezetőinek, marketingeseknek, vagy üzletkötőknek ajánlom.  Tanuld meg hogyan kell elkészíteni egy modern weboldalt egyszerűen az alapoktól. Készíts egy folyamatosan frissíthető oldalt! Legyen a céged naprakész az online világban.  

App Screens
UP TO DATE CSOMAG

Ha a weboldalad elkészítését inkább profira bízod, de az aktuális frissítéseket és reklámanyagokat szívesen elkészíted. Ez egy gyorstalpaló a weboldalad működéséről és az internetes hirdetési formákról.

Website Design
FULL WEB AJÁNLAT

Ha a weboldalad elkészítését inkább profira bízod és az aktuális frissítésekkel és marketing anyagokkal sem szeretnél foglalkozni. Itt nincs szükség tanfolyamra. A weboldalad mi alakítjuk ki a Te igényeidnek megfelelően.